مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان من یک موتور مدل 88 مزایده ای دیروز خریدم برگه مزایده داره و روی برگه شماره شاسی و شماره موتور را نوشته میترسم مامورا بگیرن موتور رو. میتونم اینو پلاک دار کنم و به نام خودم باشه به کجا مراجعه کنم ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

پلاک موتور سیکلت مزایده ای پلاک موتور سیکلت موتور سیکلت مزایده ای موتور سیکلت