مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری دندانپزشکی

سلام، من دو سال پیش برای ایمپلنت دو فک دندانم به یک دندانپزشک مراجعه کردم که خودش را متخصص ایمپلنت معرفی کرد و به من صد در صد قول داد که به خوبی ایمپلنتم را انجام میده ولی بعد از اینکه یکسال و نیم کارم رو طولش داد مشخص شد که نمیتونسته برام انجام بده و کارم نیمه تموم مونده و ازش تحت عنوان قصور شکایت کردم سوال من اینه اگر قصور محرز بشه و دیه تعیین بشه میتونم خسارت هم بگیرم؟ چون همه سرمایه ام از دستم رفت و یک کار بسیار بد برام انجام داده که هیچ متخصص ایمپلنتی حاضر نمیشه انجام بده برام و بهم گفتن کلا باید ایمپلنتهایی که کاشته شده خارج بشه و... خیلی هم هزینه ش میشه و سوال دومم اینه میشه تحت عنوان کلاهبرداری ازش شکایت کنم چون خیلی وعده های دروغین داد و حتی ضمانت نامه هم به من نداده و خیلی ماهرانه من رو فریب داد و اغفالم کرد لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله امکان طرح شکایت و مطالبه خسارت است
مشهد هستید درخدمتم09155077604

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام بله امکان مطالبه و شکایت و دریافت خسارت وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان نظام پزشکی که مرجع معطی مجوز است اقدام به شکایت نمائید‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بله قابل پیگیری است.
حتما با وکیل مشورت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان مطالبه و شکایت و دریافت خسارت وجود دارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر باید تحت همان قصور پزشکی شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر کلاهبرداری نیست مگر پزشک نبوده باشد
در صورت اثبات قصور پزشکی ،
پزشک باید خسارات را پرداخت نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر قصور پزشکی ثابت شود باید خسارات وارده جبران شود