مشاوره حقوقی رایگان - اخذ خودرو لیزینگی

سلام یک دستگاه خودرو مزدا 323 در سال 84 به صورت لیزینگ خریداری کردند 7 میلیون تومان نقد و مابقی ماهیانه حدود 600 تومان تا سه سال بعد خودرو تحویل داده شد و در حدود یک سوم اقساط پرداخت شد به دلایلی مابقی اقساط پرداخت نشد خودرو 3 سال پیش به دلیل نداشتن بیمه توقیف شد پس از این که اومدم آزادش کنم گفتند لیزینگ توقیف کرده 2 سال پیش مقداری از بدهی را دادم و حدود 6 ماه پیش کل اقساط و پرداخت کردم اکنون لیزینگ می گوید چیزی در حدود 60 میلیون تومان سود پول باید بدهم ماشینم در توقیف است آیا سود پول با این مقدار با توجه به اینکه زمان پرداخت سود پول ها بخشیده شده بود لیزینگ قبول نمیکند آیا قانونی است چه کاری می‌توانم بکنم برای آزادی ماشین

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

طرح شکایت کنید با موضوع اثبات برائت ذمه و رفع توقیف خودود-وکیل بگیرید بهتر است-