مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زوجه

سلام خسته نباشی در حال طلاق هستیم ولی ازمون آزمایش خون برای تست بارداری خواستن الا من بهش شک دارم که تو این سه ماهی که پیش هم نبودیم با کسی دیگر رابطه داشته آیا تو این آزمایش خون برای بارداری نشون داده میشه یا آزمایش دیگری باید بگیریم

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام آزمایش صرفا بارداری را نشان می‌دهد درصورت بارداری جهت تعیین سن جنین باید سونوگرافی انجام دهید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

آزمایش بارداری فقط حامله بودن ایشان را تشخیص میدهد.
برای آزمایش دیگر با پزشک صحبت کنید.