مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام وخسته نباشید. بنده برای یک پرونده مالی اعسار زدم و ابلاغیه برام اومد که 2شاهده خودت رو بیار دادگاه. منم با دوشاهد رفتم دادگاه. ولی باوجوده وضع مالی بسیار بده من و شهادته تقریبا یکسانه شهود درمورده من قاضی رای بر ابطاله اعسار دادن. بنده 2سوال دارم‌. 1 اینکه چطور ممکنه دادگاهه من که تموم میشه سریعا فردای اونروز رای ابطال صادر بشه؟درصورتی که خوده قاضی گفت 10 روز طول میکشه تا رای صادر بشه . سواله دومم اینه که الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از رای تجدیدنظرخواهی کنید در غیر اینصورت مبلغ محکومیت را به اجرای احکام بپردازید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

تجدیدنظرخواهی کنید. بهتر است تماس بگیرید و مدارک بررسی شود