مشاوره حقوقی رایگان - صلح مشروط

با سلام وخسته نباشید بنده ساختمانی دارم که 6 دانگ سند آن به نام خودم است میخواهم آن را به نام همسرم انتقال دهم اما به شرطی که تا زنده هستم خودم از منافع آن استفاده کنم وحتی بتوانم این حق را فسخ کنم گفتند که شما میتوانید صلح مشروط بزنید تا در حیات حق هر گونه دخل وتصرف داشته باشید حتی بتوانم آن را نیز فسخ کنم وخانمم هیچ حقی نداشته باشد درکل چیزی میخوام که بعداز فوت خانمم بتواند 6 دانگ سند را بنام خود انتقال دهد ومشکلی برایش از ناحیه شخصی یا کسی پیش نیایید آیا باید همین کار را کنم یا راه دیگری هم هست ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله چنین است البته متن تخصصی توسط وکیل باید تنظیم کنید و سپس همان متن را در دفتر اسناد ثبت فرمایید
در صورت تمایل به اقدام از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

راه حل معمولش همین است ولی اگر عوض در قرارداد نیامده یا بسیار کم باشد مالیات بر درآمد اتفاقی ممکن است شناسایی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله صلح عمری با حق فسخ برای خودتان لحاظ شود

محمدفرهنگ

جناب آقای محمدفرهنگ :

سلام به دفترخانه اسنادرسمی مراجعه و سند صلح عمری تنظیم کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان تنظیم صلح عمری با شرط خیار فسخ وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفترخانه اسناد رسمی قرارداد صلح عمری با حق فسخ تنظیم نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما باید با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی سند صلح عمری تنظیم کنید.
می توانید در سند برای خودتان حق فسخ پیش بینی کنید.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام جهت تنظیم دقیق صلح نامه با وکیل مشورت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در دفاتر اسناد رسمی، سند صلح عمری مشروط تنظیم شود