مشاوره حقوقی رایگان - راضی نبودن برای فروش ملک موروثی

با سلام
یه ملک موروثی از پدرمان بین ما سه بچه به ارث رسیده. حصر وراثت در زمان فوت سالیان پیش انجام شده. برادرم در حال حاضر اصرار به فروش دارد. مدارک و اسناد همه دست من است ولی ایشون با رأی دادگاه کپی سند را گرفته.
آیا ایشون از نظر قانونی بدون رأی من قدرت فروش ملک را دارد؟ یا قدرت فروش سهم خود؟ خریدار ملک دولت خواهد بود یا شخص خصوصی؟
لازم به ذکر است که خواهرمان مشکل روانی دارد و کسی در حال حاضر قیمش نیست. دلیل اینکه نمیخواهم بفروشم هم فقط بخاطر خواهرم است. از نظر قانونی رأی خواهر من به عنوان فروختن یا نفروختن ملک قابل قبول دادگاه است؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت عدم افراز میتوانند ار دادگاه فروش کل ملک را بخواهند