مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دیه از شرکت بیمه

با سلام راننده خودرو در اثر بی احتیاطی در سراشیبی کوچه محل اقامت بدلیل خاموش شدن خودرو با دیوار منزل همسایه برخورد و خودرو واژگون میشود و راننده دچار شکستگی های متعدد از ناحیه دست میشود ولی سرنشین سالم میباشد شرکت بیمه از دادن خسارت با بیمه ثالث خودداری و پس از شکایت به دادگاه نیز رای قرار منع تعقیب صادر میشود ایا با توجه به این مسیله میتوان از شرکت بیمه با بیمه شخص ثالث ادعای دیه نمود ؟؟ و چگونه میشود به رای دادگاه اعتراض کرد ؟؟؟

پاسخ ها :

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام.شما با توجه به کروکی وپرونده کیفری باید اقدام به طرح دعوی حقوقی علیه شرکت بیمه طرف قراردادجهت مطالبه دیه از محا بیمه شخص ثالث راننده نمایید

پرسشگر :

در پرونده اولیه قرار منع تعقیب علیه شرکت بیمه صادر شده و ده روز فرصت اعتراض است و با توجه به بخشنامه بیمه مرکزی بیمه نامه های بعد از 19 مرداد 96 از محل بیمه ثالث خسارت دیه پرداخت میشد و بیمه نامه ما قبل از این تاریخ میباشد حال سوال اصلی این است ایا از محل بیمه ثالث میتوان دیه راننده که دچار شکشتگی از محل های مختلف شده را از بیمه گرفت و از دادگاه رای گرفت و با چه مضمونی لایحه اعتراض به رای بدوی را به دادگاه تجدید نظر نوشت

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چراشکایت؟دادخواست علیه شرکت بیمه تقدیم دادگاه نمایید.موفق باشید