مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد درب در کوچه بن بست

سلام فردی از کوچه پشتی اقدام به باز نمودن درب در انتهای کوچه بن بست کنار منزلمان نموده و اظهار داشته 1 میلیون و خرده ای پول به شهرداری داده ام و مجوز گرفتم و با تغییر دادن فنداسیون ساختمان که دو طبقه می باشد قصد دارد در آینده نزدیک پارکینگ خودروای نیز در کوچه بن بست نماید نامبرده اقدام به باز کردن پنجره و انداختن ناودان آب در جلوی منزل ما نموده با پیگیری (گزارشی) که از شهرداری منطقه نمودم متاسفانه یکی از مسئولین آن شهرداری گفت می بایستی در کوچه بن بست خانه نخرید کوچه متعلق به شهرداری و پول می گیرد و مجوز می دهد حتی مجوز پارکینگ هم می دهد. با توجه به اینکه فرد تا بحال درب در کوچه پشتی داشته می گوید خانه دو گله است و 4 متر حریم کوچه بن بست دارم و ایجاد مزاحمت می نماید لذا خواهشمندم در این خصوص مرا راهنمایی کنید چطور می شود درب را مسدود نماییم ضمنا کوچه 7 متری و قناص دارد و همسایگان ناراضی بوده نیز اجازه درب زدن به وی نداده اند

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر مزاحمتی داشته باشد از باب مزاحمت می توانید اقدام کنید در غیر اینصورت نمی توانید کاری انجام دهید