مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت متراژ زمین

سلام من یک خونه قولنامه ای خریدم 92متر اون کسی هم که ازش خریدم 92 متر خریده
ولی قولنامه های قبلی تقریبا سه تای قبلی تو قولنامشون زده 81 متر
خواستم بپرسم مشکلی هست؟من کدرهگیری هم دارم که زده 92 متر سند زمین مادر هم 92 متره و تک واحدی هستیم

و اینکه بخوام سند بگیرم کدوم متراژ برای سند ملاک میشه؟سند زمین مادر؟
واقعا به جواب های شما عزیزان نیازدارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کد رهگیری اقدام صنفی می‌باشد نه اقدامی که صحت بدهد آنچه را که مقدار اصلی است درج خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متراژ واقعی باید لحاظ گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخواهید سند بگیرید کارشناس متر می کند شاید بیشتر یا کمتر از مبایعه‌نامه باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کارشناس نسبت به تعیین متراژ برای أخذ سند اقدام خواهد نمود.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
برای سند کارشناسی می شود .
موفق باشید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک را باید کامل و دقیق بررسی کنیم و سپس اظهار نطر دقیق و کامل انجام دهیم