مشاوره حقوقی رایگان - طلاق برای دخترم

سلام دختر من ماموریت خارج از کشور و به دلایلی که بعدا ذکر میکنم میخواد از همسرش طلاق بگیره نصف خانه در ایران به نام دختر من البته همسرش راضی به جدا شدن نیست ایشون خیلی عصبانی هستن و دست بزن هم دارن به شدت خسیس و باید ببخشید اینطور حرف میزنم مشکل جنسی هم داره به طوری که در 6 ماه شاید 1 الی 2 بار رابطه داشته و قرار بوده بره خارج پهلوی دخترم سر کاری که دخترم براش درست کرده بوده با در آمد نسبتا خوب اما یک بار ویزای ایشون رد شد و بعدش هم کرونا اومد و مرزها بسته شد و نشد بره به صورت خلاصه جریان این بود مهریه دخترم 14 تا سکه طلا و نصف خونه ای بود که اون زمان داشتن و الان فروختن ولی بعد خونه خریدن که 3 دانگ آن به نام دختر من
میخواستم بدونم بهترین و کوتاه ترین راه برای جدا شدن را از شما جویا شوم
لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم