مشاوره حقوقی رایگان - ترکه نیرو و انتقالی با شرایط پدر نظامی

سلام و عرض ادب بنده سرباز وظیفه ح.س هست در تاریخ 1398/11/19 اعزام شدم به نیرو هوایی ارتش اصفهان در حین اموزشی به دلیل اینکه پدر نظامی وزارت دفاع و پشتیبانی بودم ترکه نیرو و انتقالی زدم برای نزاجا پادگان نیرو زمینی 22توپخانه شهید محمد ضیایی شهرضا در تاریخ 1399/2/13امریم اومد و در تاریخ 1399/2/20خود ما به پادگان شهید محمد ضیایی معرفی کردم الان میخام برم همان یگان قبلی نیرو هوایی اصفهان چند باری تلاش کردم ولی گفتن انتقالی نمیدیم و پشت گوش انداختن کاری برام انجام ندادن و گفتن هرکاری میخای بکن تو سایت سخا نظام وظیفه دیدم د زده انتقالی به نزاجا لطفن کمکم کنید ایا بیام بازرسی اجا مشکله مو حل می کنن یا خیر میخام برگردم همون نیرو هوایی باید چیکار کنم راهنمایی کنید باتشکر.