مشاوره حقوقی رایگان - استراد طلب از شرکت

از سال 1399 در شرکت خصوصی مشغول به کار شدم تا آخر سال 1402 که استعفا دادم.کلی طلب حقوق ماهیانه هام از شرکت که در این سال ها پرداخت نکرده بودن .جمع شده و در کل طلب من از شرکت 400 میلیون شده.که طی توافقنامه ای که در سربرگ شرکت بطور کتبی کردیم .قرار شد آخر فروردین 1403 100 میلیون نقدی پرداخت کنندو برای آخر ماه اردیبهشت هم مبلغ 200میلیون چک شرکت وبرای آخر ماه تیرهم مبلغ 100میلیون چک به من دادن که هردو بخاطر اینکه در زمان گرفتن چک حساب های شرکت مسدود بود ثبت نشده است و در توافق نامه قرار بر این شدکه هر وقت حساب باز شد چک را ثبت کنند...اولین پرداختی 100 میلیون نقدی را که باید میدادن درتاریخ 31 فروردین .هنوز پرداخت نکردن..و شرکت انتقال پیدا کرده به مکانی دیگر..و میگویند ورودی نداشتیم که پرداخت کنیم.. و پرداخت بدهی دوم که تازیخ31 اردیبهشت به مبلغ 200 میلیون چک است هم نزدیک است ..من باید چیکار کنیم ...راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دادگاه الزام به انجام تعهد مطابق دو عدد چک ثبت نشده و تعهد اولیه مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل عدم ثبت چک، شما می‌توانید از طریق برگ چک به عنوان یک سند عادی جهت وصول مطالبات خود از طریق مراجع قضایی اقدام بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ نامه از بانک به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه بدهید.
چک اگر ثبت نشده باشد سند عادی محسوب می شود که شما می توانید وجه چک را مطالبه کنید و خسارت تاخیر نیز از تاریخ دا‌دخواست محاسبه می شود.
شما بهتر است بعد از سر رسید چک در اولین فرصت دادخواست خود را ثبت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برگ چک به عنوان یک سند عادی جهت وصول مطالبات از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری است