مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک

سلام و احترام و خسته نباشید خدمت عزیزان
ملکی در یک بنگاه معامله گردید که 70درصد مبلغ به بنگاه تحویل شد و رسید الکترونیکی و رسید دستی نیز دریافت شده و کپی مبایعه نامه نیز نزد بنده میباشد. اصل مبایعه نامه نزد بنگاه است.
بعد از دوماه مشخص شد که بنگاه وجه را به فروشنده نداده و مالک آپارتمان را به شخص دیگری فروخته است.
حال صاحب بنگاه یا فروشنده کدام مقصرند و اینکه چه اقدامی میتوانم بکنم؟
سپاس از دوستان

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
پاسختان را ارسال نمودم

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

سلام. اگر مبایعنامه به امضای فروشنده شما رسیده مالک شما هستید و نپرداختن پول از جانب بنگاهدار به ماکل نافی حق مالکیت شما نیست و فروش ملک به دیگری مصداق جرم فروش مال غیر است که می توانید شکایت کنید.