مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی بعد از ساخت

سلام. مازندران، جویبار. حدود ده ساله که خونه ساختیم. کوچه ای که در اون هستیم حدودا سه ساله از شش متر به هشت متر تغییر عرض داشته. و اونایی که جدیدا اقدام به ساخت کردند باید یک متر از زمینشون عقب نشینی کنن. از اونجایی که خونه سه طبقه برنامه ریزی کرده بودیم و پی و ستون به همین هدف اجرا شده، ولی به دلیل مشکلات مالی در اوایل زندگی فقط طبقه همکف رو ساختیم. سوالم اینه اگر بخوایم طبقات بعدی رو بسازیم باید عقب نشینی کنیم؟ (یعنی پی و ستونها باید دست بخوره)؟
ممنون از پاسخگوییتون.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. ترجیحا با مهندسین و کارشناسان ساختمان و شهرداری مشورت کنید