مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت در حین کار

سلام
من پدرم چند سال پیش در یک پرورش ماهی حین انجام کار در رودخانه غرق شده الان میتونم شکایت کنم و دیه‌ پدرم و از کارفرما بگیرم؟!

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شماباید اول به گواهی پزشکی مراجعه وعلت فوت راپیداکنید.اگرعاملش محل ویا وسیله کاربوذه بله می توانیدمطالبه دیه نمایید کارشناس درصد قصورکارفرما رامشخص وبمقدار درصدقصورمحکوم به پزداخت دیه می گردد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام از نظر من ایراد قانونی نداره
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer