مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه حقوقی 6 ماه صادر نشده

با سلام و احترام
اپارتمانی خریدم به همراه مادرم بعد 4 سال سند نزده و شکایت کردیم جلسه 25/8/98 تشکیل شده ولی هنوز رای صادر نشده پیامکی هم دریافت نکردیم . 3 ماه پیش رفتیم میگن منشی نداریم چی کار باید انجام بدیم . ضمن اینکه مادر بنده سواد حقوقی نداره و بنده هم راه دور هستم و دسترسی به دادگاه ندارم .
ممنون از شما

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگرعضو ثنا هستید می توانید گردشکار پرونده را ملاحظه نمایید در هر صورت پیگیر باشید