مشاوره حقوقی رایگان - استعفا دادن بعلت بیماری گرفتن دیابت در زمان اشتغال

پدر اینجانب در زمان اشتغال در سپاه بعلت بیماری دیابت ‌نتوانستن ادامه کار و داخل استعفای خود این را عنوان کردن که بعلت بیماری استعفا میدهم ... دقیقا بعد از استعفای خود حدود 10ماه بعد که به یکسال نرسیده ... بعلت همین بیماری و نه چیز دیگری که بیمارستان هم تایید کرده و مدراک موجود هست فوت کرد ... چرا سپاه با استعفای این بیمار موافقت کرد؟ چرا درمانش کردن و رهایش کردن؟ ما چه کاری باید کنیم تا مستمری از سپاه بگیریم. باتشکر

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : بهر حال مرحوم خودش استعفا داده و آنها هم قبول کردند ، ولی باز باید به مدت خدمت در سپاه مثلا‌ً بیش از 15 سال باشد ، ویا بیمه سال های کارکرد یا مسائلی دیگر چنانچه می خواهی به پاسخ برسی از اداره کار یا دفتر حقوقی سپاه یا پرس وجوی از سایر وکلای همکار اطلاعات بیشتری بدست آورید و در صورت پیدا کردن دلیل قابل قبول در دیوان عدالت اداری شکایت نمود .