مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار

سلام، من دختری 24 ساله هستم. به مدت 2 سال در شرکت آسانسوری مشغول به کار هستم. 20 ماه اول حقوق خیلی کمی به من میدادن. بدون اضافه کاری و بدون هیچ مستمری دیگه. فقط یک سال بیمه کردن. یک سال بیمه ناقص واریز کردن. الان دوماهه به دلایلی نمیتونم کار کنم و دیگه نمیخوام فعالیت کنم. با تمام این شرایطی که خودشون فراهم کردن و من کسالت دارم، اما قبول نمیکنن و میگن باید جایگزین بیارن. اما هیچ کاری نمیکنن و من هر روز خسته تر و کسالتم بیشتر میشه. حتی نوبت روانپزشک گرفتم. شما بگین من باید چیکار کنم؟ میتونم بدون این که کسی جای من بیاد استعفا بدم و دیگه سرکار نرم؟

پاسخ ها :

استعفا از کار به دلیل بیماری الزام به پذیرش استعفا استعفا شغلی به دلیل بیماری قوانین استعفا از کار قوانین استعفا حقوق کارگر استعفا کارگر کارفرما