مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای مهریه

سلام. من محکوم به پرداخت مهریه شدم با وضع بازار و گرانی سکه از پس دادنش برنمیام. الان با شرایط ارزون ماشین که گذاشتن اگه پیش خرید کنم پراید میتونه توقیف ماشین بگیره. برای کار در آژانس و دو تا دخترم دارم برای امرار معاش

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
شما خودرویی‌ رو که موجود دارید و مشغول به کار هستید رو میتونید‌ به عنوان مستثنیات‌ دین‌ در نظر بگیرید‌
اینکه بگید قصد دارم‌ خودرویی‌ رو‌ ثبت نام‌ کنم که بعد از تحویل با خودرو مشغول به کار شوم‌ موجب قرار گرفتن‌ فیش ثبت‌ نام‌ یا حواله‌ خودرو در زمره‌ مستثنیات‌ دین‌ نخواهد بود چون هنوز شرایط لازم‌ یعنی امرار معاش از طریق خودرویی موجود و تحویل شده‌ به وجود نیامده است.هر چند اگر بعد از تحویل گرفتن‌ خودرو مشغول به کار شوید و در آن زمان‌ توقیف انجام شود امکان استناد به مستثنیات‌ دین‌ خواهید داشت.همچنین‌ اگه خودرویی‌ دارید که با اون‌ مشغول به کارید و به جهت فرسوده‌ بودن امکان‌ کار نباشد و آن را بفروشید و با وجه آن‌ خودرویی‌ ثبت‌ نام‌ کنید چنانچه‌ حواله خودرو یا خود خودرو توقیف شود می توانید استناد کنید که مستثنیات‌ دین شما می باشد زیرا ناچارا وسیله‌ کار خود را به جهت تعویض با خودرویی‌ ثبت نامی به فروش رسانده‌ اید