مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در برابر اتهام سرقت

با سلام. بنده در آستارا زندگی می کردم. یکی از رفیق های بنده پیامک داد که دو تا دوچرخه دارم میتونی بفروشی. من هم گفتم بله در اردبیل آشنا دارم. همین پیامک. غروبش باعث شد آگاهی من را دستگیر کنند و الان چندین فقره سرقت، گردن من انداختن و خونه هم داره مصادره میشه. من هم بنا به دلایلی نتونستم دادگاه حاضر بشم. باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
چنانچه بصورت غیابی محکوم شدید حتما شخصاً یا توسط وکیل، واخواهی کنید. صرف پیامک مزبور ؛ بمعنای ارتکاب جر سرقت یا خرید اموال مسروقه نیست