مشاوره حقوقی رایگان - وکالت سند

باسلام بنده موتوری از بنگاه خریداری کردم به صورت قولنامه ای که سند به اسم کسی دیگری بود فروشنده زیر قولنامه نوشت که وکالت ظرف 40روز کاری زده میشه چناچه وکالت انجام نشد مبلغ 1میلیون علاوه بر خرج کرد داده میشود و الان 40 روز تمام شد و فروشنده هی امروز فردا میکنه ایا میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
در اسرع وقت اظهارنامه ارسال کنید و متذکر شوید یک‌میلیون خسارت بدلیل عدم اجرای تعهد بر ذمه شما قرار کرفته و باید ظرف 48 ساعت پرداخت کنید و الا طبق مقررات به دادگاه مراجعه میکنید