مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل

باسلام بنده از شخصی که بدهکار اینجانب هست و به پرداخت بدهی هم محکوم شده و اجرائیه هم صادر شده شکایت فرار از دین کردم ولی متاسفانه منع تعقیب خورد حالا چرا نمیدونم ... حالا این آقا یک خودرو سمند داره میخواستم توقیف کنم نمیدونم چطور فهمیده بود رفته پلاک رو بنام کسی دیگه کرده اما ماشین زیرماخودشه توی خونشه میخواستم بدونم آیا میشه واسه مخفی کردن ماشین توی خونش تامین دلیل گرفت یانه ؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مجددا بخاطرفروش خودرو وفرارازدین ازش شکایت کنید محکوم میشود وبامحکومیت ایشان,می توانید آن معامله راباطل وخودرو راتصاحب کنیدمشروط براینکه مالی رابه اجرای احکام معرفی نکرده باشد وبقیه مالشان کفاف بدهی شما رانکند وشما مالی کافی ازایشان توقیف نکرده باشید وزمان انتقال خودروبعدازقطعی شدن رای شما باشد.