مشاوره حقوقی رایگان - جدایی در عقد

سلام من در دوران عقد هستم و به دلیل دعوایی که همسرم راه انداخته الان 2ماهیه هیچ خبری ازشون نیست. کلا بعد از عقد زدن زیر چیزای که با هم توافق کردیم. سر کار من که الان مخالفت میکنه در صورتی که قبلش مخالف نبود‌. نمیذاره با دوستام رفت امد کنم در صورتی که خودشون هر روز بلا استثنا باید دوستاشونو ببینن. به شدت هم بد دهن و عصبی هستند و کلا سر هر موضوعی بحث راه میندازن. راضی به مشاوره هم نبودن به هیچ عنوان. من از خودش هیچ خبری ندارم. الان من قصدم جداییه میتونم بدلیل فریب در ازدواج جدا شم ازشون؟ ایشون خودش چندین بار حرف جدایی زده که من 2تا از پیاماشونو دارم. ولی الان به دلیل اینکه نمیخواد مهریه بده مطمینم میگه من طلاق نمیخوام. من چطور میتونم از راه قانون در زودترین زمان ممکن جدا شم؟ یه مقدار از مهریمو میخوام چطور باید عمل کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در این مورد نیاز به توضیح جزییات بیشتر است ولی در هر صورت شما میتوانید برای مهریه اقدام کنید و با توجه به عقد بودن از شرایط خاص آن استفاده کنید