مشاوره حقوقی رایگان - جدایی در دوران عقدی

سلام من 9ماه هست که عقد کردم با خواست خودم و رابطه قبلی ... اما چیزی که الان دارم میبینم اون‌ چیزی که قبلا نشون میداد همسرم نیست و از لحاظ رفتاری فرهنگ نیاز جنسی و چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینکه مثل یه گدا باید ازش پول بگیرم میخوام جدا شم ولی خانوادم اجازه نمیدن برادرم همش تهدید به زدن و کشتن و بابامم همش سروصدا میکنه و خودزنی و جرات نمیکنم جدا شم باید چیکار کنم توروخدا بهم کمک کنید توی این 9 ماه به خدا رسیدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به راحتی می تواند با به اجرا گذاشتن مهریه شوهرتون رو مجبور کنید تا طلاق تون بده .
قبل از هر اقدام بهتر است تلفنی مشاوره بگیرید