مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت کارشناسی قبل به نرخ روز

به دلیل ناایمن بودن سازه واخطار پلمب پاساژ فسخ قرارداد دادم حکم به مبلغ کارشناسی 1 میلیارد از طرف مالک به من سرقفلی دار حکم قطعی صادر شد دوسال بعد مالک پول واریز کرد که میزان قیمت تفاوت پیدا کرده به 5 میلیارد گفته شده بایست دادخواست تفاوت کارشناسی قبل به نرخ روز پرداخت یا روز تحویل مغازه به مالک اقدام کنم .....چطور دادخواست خودم تنظیم کنم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید تامین دلیل با جلب نظر کارشناسی بگیرین و دادخواست بدهین به نرخ روز

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تنظیم متن دادخواست امری تخصصی است حضورا به دفتر وکیل مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکلای دادگستری آموزش داده‌شده اند تا امور تخصصی و حقوقی اسخاص را انجام دهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تامین دلیل با جلب نظر کارشناسی بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید یا به وکلا مراجعه نمایید درخواست کنید برای شما تنظیم نماید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید کارشناسی تجدید و تاریخ محاسبه امروز ملاک قرار گرفته و میزان پرداختی کسر گردد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید