مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن ماشین

با سلام.
نزدیک 2 هفته پیش ماشینی خریدم که وکالت تام الاختیار داشت طرف و گفت ظرف 2 روز کاری هم تعویض پلاک میکنه هم سند میزنه.
2روز گذشت تماس گرفتم باهاش که بیاد برای تعویض پلاک و سند و ایشون گفتن که چون توی دوران کرونا بوده تاریخ وکالتش تموم شده و باید صبر کنیم تا تمدید کنه و بعد بیاد به تعویض پلاک کنه و سند بزنه. 2هفته گذشته و الان میگه از اونی که ماشینو گرفته بوده و الان داره اذیت میکنه و توقیف پلاک کرده نه وکالتی میده و نه میاد سند بزنه. میخواستم ببینم باید چیکار کنم که بتونم ماشینو هم پلاکشو به نام خودم بزنم و هم سند قطعی رو بزنم به نامم

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت توقیف پلاک توسط شخص دیگر امکان تنظیم سند وجود ندارد