مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی مبلغ ملک

مالی
با سلام و خسته نباشید آقا من 12 ماه پیش یه مغازه فروختم به مبلع 270 میلیون تومان که خریدار 8 فقره چک به مبلغ 180 میلیون به من داده و شماره چک ها داخل قرارداد نوشته شده که اگه استعلام گرفته بشه 180 میلیون به من بیشتر نداده و 90 میلیون بقیه پول من را نداده و یک ساله بهش میگم پول من رو بده یک بار میگه مغازه ات قیمتش همین بوده که بهت دادم و یه بار میگه دیگه پول نمیدم و یه بار میگه من کل پول را دادم.
میخواستم بدونم من اگه شکایت کنم به پولم میرسم؟
در ضمن خریدار به مبلغ 180میلیون تومان از من رسید داره نه بیشتر یعنی هنوز 90 میلیون به من بدهکاره ممنون میشم راهنمایم کنید.
از خدای خودت از خالقت هرچی میخوای بهت بده. به حق تمام انسان های خوب

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
دادخواست مطالبه الباقی ثمن معامله بدهید.