مشاوره حقوقی رایگان - مالخر شده ام ولی نه اقرار کردم و نه مدرکی دارند

با سلام
من مغازه ضایعاتی داشتم و جمعش کردم و بعد از سه ماه آگاهی مرا احضار کرد و دو سارق را که با هم همدست بودن به من نشان داد و من گفتم ضایعات پلاستیک از آنها خریدم ولی 40 فقره ای که آنها اعتراف کردند من نخریدم خلاصه مرا به اتهام مالخری اا فقره و به علت عدم دفاعیات لازم به 4 سال و نیم حبس محکوم کردن که با اعتراض تجدید نظر کردش 21 ماه حبس. سابقه کیفری هم ندارم. وکیلم داشتم
دزدها ضد و نقیضم زیاد گفتن مثلا تو آگاهی گفتن 40 فقره دزدی کردن و تو دادگاه گفتن 11 فقره یا اینکه 2 سال مال به من میفروختن ولی من 8 ماه مغازه داشتم و استشهادیه هم بردم. دزده یه بار گفتن میدونسته دزدیه یه بار گفتن نمیدونسته
متاسفانه دزدها هرچی بگن همونه حتی قسم قرانم خوردن که به من دادن. گفتن درخونه هم میخریده که شاهد 4 تا بردم که ثابت شه نخریدم. هیچ مدرکی ندارن فقط علم قاضی. شاکی خصوصی هم ندارم چون دزدها باید مال رو بدهند
البته تماس تلفنی با دزدها داشتم ولی ضایعات پلاستیک گرفتم تازه مگه تماس تلفنی مدرکه
چکار باید کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در حقوق جزا یکی از ادله اثبات جرم علم قاضی می باشد که قاضی می تواند بنا به علم خودشکه از قرائن و امارات و اوضاع و احوال پرونده حاصل می شود عمل کند در پرونده شما حکم قطعی شده و اگر یدلایلی دارید که خلاف بین شرع در حکم وجود دارد می توانید از رپیس دادگستری وفق ماده477 تقاضای اعاده دادرسی نمایید و اگر دلایل جدیدی بدست آید که شما بی گناهید مثلا دزدان اقرار نمایند که دروغ گفته اند و شهود اعلام کنند که شهادت دروغ داده اند می توانید وفق ماده474 قانون آیین دادرسی کیفری درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور بدهید البته این درخواست ها مانع اجرای حکم نمی باشد موفق باشید

پرسشگر :

تشکر

پرسشگر :

متاسفانه فقط علم قاضی هست که مشکل شده. قاضی از دوتا دزد و معتاد قسم قران گرفت و شاهدی ندارن ااتفاقا من شاهد بردم
باورتون میشه انقدر تو کیفر خواستش اشتباه هست که نگو.یکی ازاتهامات مالخری من خرید 100000 تومان پول نقده که دزدها از یکی کف رفتن
البته اعاده دادرسی هم امروز دادم و از ماده 477 استفاده کردم چطور میشه حبسو به جریمه نقدی تبدیل کرد و اگر به جریمه نقدی تبدیل شه ایا سو سابقه میشه

پرسشگر :

دو تا دزد و معتاد منظورم خود سارقه نه شاهد تازه تو حکم من ماده 105 یا علم قاضی نوشته نشده

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در خصوص جرم شما امکان تبدیل وجود ندارد ولکن در صورت رضایت مالباختگان می توانید درخواست تخفیف و در صورت تحمل یک سوم حبس تقاضای آزادی مشروط نمایید

پرسشگر :

برای تخفیف مجازات از چه ماده ای استفاده کنم 483 یا 38 با توجه به این که من جرممو گردن نگرفتم و شاکی خصوصی ندارم ولی برای تخفیف مجازات باید رضایت بگیرم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.عزیز .کاز تمام شده.یاالله