مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل از همسر

استرداد مال
باسلام، بابت وسایلی که شوهرم از خونه دزدیده بود حکم گرفتم ، رفت اجرا شورا ، با مامور رفتیم دم در ، ایشون نبود و دوباره قاضی با شماره ش تماس گرفت شماره ش خاموش بود و در واقع رفته یه شهر دیگه مخفی شده مثلا ، وکیل ش اومده لایحه داده ، قیمت وسایل مشخص شه تا موکل ش پرداخت کنه ، دوباره قاضی 7 روز بهشون فرصت داده وسایل رو برگردونه ؛ حالا چی میشه ؟ چون من عین وسایل رو می خوام نه پول شو ؛ آیا بعد این 7 روز فرصت حکم جلب می دن ؟؟؟

پاسخ ها :

استرداد وسایل از زوج استرداد وسایل از همسر استرداد وسایل حکم جلب