مشاوره حقوقی رایگان - مشكل با خانواده

سلام دختر ٢٥ ساله ای هستم كه به شدت با خانوادم مشكل دارم، از ١٢ سالگی خالم و داييم با ما زندگی ميكردند كه شرايط خيلی ناجوری برام فراهم بود يک خونه ٦٠ متری و دوران بلوغ من كه خيلی اذيت شدم يک سال بعد پدربزرگم (پدر مادرم) اضافه شد و حدود ٥ سال با ما زندگی كردند به طوری كه من حتی جا برای درس خوندن نداشتم، الان ٣ سال هست كه خالم با شوهرش دعواش شده با دخترش اومدن اينجا، خونمون عوض شده ولی واقعا شرايط سختيه، الانم من حتی كمد لباسم با اونا شريک خسته شدم واقعا از دستشون، حرف ميزنم به مامانم هم ميگه تو برو، در صورتی كه خالم خياطه خياطی داره بعد من ٣ تا خاله ديگه با یک دايی دارم كه شرايطشون از ما خيلی بهتره، لطفا راهنماييم كنيد

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

بهتره شما به مشاور خانواده مراجعه کنید پیشنهاد ما صبر بیشتر و قوی کردن انگیزتون برای خارج شدن از شرایط موجود با درس خواندن و پیشرفته