مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بین شرکا

سلام ما یه چاه آب داریم که 6 شریک دارد که یکی از این شرکا با 5 شریک دیگر به اختلاف خورده و رفتار ناشایست انجام میدهد میخواستم بدونم از راه قانونی میشه سهم اون شخص رو خرید حتی اگه قصد فروش نداشته باشه ، مثلا حکمی باشه که یه قیمتی تعیین کنن یا اون شخص سهم 5 شریکو برداره یا سهم خودشو بفروشه ، چون واقعا بدون فکر عمل میکنه و به هر 5 شریک دیگر ضرر میرسونه ، ببخشید طولانی شد ممنون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.به اجبار نمی توان حقی را از کسی سلب کرد یا وی را وادار به عملی نمود در غیر ایندصورت معامله باطل است