مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام. من توی یکی از شرکت های اینترنتی پیک موتوری هستم. چندهفته پیش با مسافر بودم که با یه ماشین تصادف کردم و خوردیم زمین. به افسر زنگ نزدیم. مسافر من گفت حالش خوبه, دیگه هم راننده ماشین رفت هم من.. روز بعدش مسافر من زنگ زده که پام درد میکنه, منم رفتم بردمش دکتر. مچ پای چپش مویه کرده بود و گچ گرفتنش. حالا از شکایت من کرده و موتور من توقیف شده و پرونده رو بصورت نیمه تمام در پاسگاه رها کرده و پیگیر نیست. الان موتور بنده دو هفته است که پارکینگه... میخواستم بدونم راهی داره من موتور از پارکینگ خارج کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

باسلام به شعبه مربوطه در دادسرا برويد البته بهمراه ضامن جواز كسب دار يا كارمند و تقاضاي رفع توقيف از خودرو را نماييد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بادادیارصحبت کنیدحل خواهدشد.موفق باشید