مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله و درخواست خسارت

سلام
یک ماه قبل خودرویی خریدم و فروشنده گفته بودن که فقط 2 تیکه کوچک رنگ شدگی دارد.
ولی همان روز که ماشین را تحویل گرفتم متوجه شدم که خیلی بیشتر رنگ دارد و حتی یک درب جلو تعویض شده. و روی سقف و کاپوت تعداد زیادی لکه فضولات پرنده که قابل ترمیم نیست هست .
و با تماس تلفنی و پیامک موارد را به ایشون ابلاغ کردم و خواستار استرداد و یا خسارت خودرو شدم و همه پیامک ها موجود است
ایا من بعد از حدود یک ماه میتوانم پرونده قضایی تشکیل دهم .
لازم به ذکر است که کل پول پرداخت شده و ایشون وکالت بلاعوض به من دادن ولی هنوز تعویض پلاک و سند قطعی نشده .
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر در قرارداد حق فسخ داشته باشید میتوانید دادخواست بدهید.