مشاوره حقوقی رایگان - حکم حجر متوفی

سلام پدرم سال 93سکته مغزی کردند و یک سمت بدنشون بی حس شد اما از لحاظ عقلی سالم بودن من با ایشون یعنی یک عقد بیع در قالب معاوضه دو تا ملک داشتیم از 5برادر و 3خواهر دونفرشان مخالف این کار بودند اما در زمان حیات پدرشان شکایت نکردند چون پدر کاملا عاقل بود و مشکلی نداشت الان بعد از فوت پدر با خلاصه پرونده بیمارستان سکته پدر به محاکم و پزشکی قانونی مراجعه کرده اند و تقاضای صدور حکم حجر مرحوم پدر رو دارن پدر سال 93 سکته کردند من سال 96 با ایشان معامله کردم و ایشان سال 99 فوت شد و تمام خواهر و برادر و محله و اقوام حاضر به شهادت به سلیم بودن پدر بعد از سکته تا مرگ هستند خواهشمندم راهنمایی کنید که از لحاظ قانونی چه کاری باید انجام بدم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اصولا اصل بر صحت معاملات است اما اگر از پرونده پزشکی متوفی معلوم شود در زمان معامله خللی در ذهن و روان وجود داشته جای بسی بحث باقی می ماند