مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب در تاریخ 98/11/15 یکدستگاه خودرو رو با قولنامه عادی خریدم که سند خودرو در رهن شرکت خودرو سازه.
و اینجانب خودرو را دو روز دیگه با یک قولنامه عادی فروختم به شخص دیگه ای.
ولی متاسفانه در مورخه مورد توافق شخص مالک اصلی از حضور در دفترخانه ثبت اسناد خودداری نمود
و نفر سوم که خودرو رو از بنده خریده بود دادخواست الزام به تنظیم سند داد و در آخر دادگاه بدلیل در رهن بودن سند خودرو نزد شرکت مربوطه قرار عدم استماع صادر نمود.
سوال اینجانب این میباشد که آیا بنده بعد ارسال اظهارنامه به منزل شخص مالک ، میتوانم دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو یا الزام به ارائه وکالت فروش یا شکایت کیفری بکنم ؟ آیا دادخواست و یا شکایت کیفری اینجانب نیز بدلیل در رهن بودن سند خودرو قرار عدم استماع صادر خواهد شد ؟
لطفا راهنماییم کنین.
باتشکر.

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : شما علاو بر الزام به تنظیم سند الزام به فک رهن نیز از دادگاه صالحه بنمایید

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

شما با اطلاع از ترهینی بودن اقدام به خرید کردید؟تصویر قولنامه ها را ببینم بهتر میتوانم راهنمایی کنم موفق باشید