مشاوره حقوقی رایگان - بیمه شخص ثالث

باسلام و خسته نباشید از زحمات شما. اجرتان را پروردگار میدهد. مرحوم پدرم خودرو سنگین هوو از لیزینگ پارسیان با نوع قرارداد اجاره به شرط تملیک خریداری نمود. و در سال 1387/05/20 خودرو واژگون شد. و پدرم که در موقع واژگون شدن سرنشین بود و رفیقش که او هم فوت کرد راننده بود. به ما گفتن طبق بیمه 1347 حساب میشه. و متاسفانه به من گفتن بیست روز بعداز فوت پدر من بیمه شخص ثالث جدید تصویب شده که سرنشین جزء شخص ثالث میباشد. و دیه بیمه به ما تعلق نمیگیره. آیا صحت دارد در زمان اجرایی شدن مصوبه جدید که ما هنوز دیه سرنشین رو نگرفته بودیم بیمه باید طبق مصوبه جدید عمل میکرد. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.بله درست گفتن.قبل از ان تاریخ بیمه حوادث راننده بصورت اختیاری صادر میشد و بیمه نامه جداگانه داشت.تحقیق کنید ببینید مرحوم پدرتان بیمه حوادث رانندگی خریداری کرده بوده یا نه؟در غیر اینصورت متاسفانه کاری نمیشه کرد.

پرسشگر :

سلام سپاسگذارم. بیمه حوادث انفرادی داشته که توی تصادف از بین رفته بود. از طریق شوهرخالم که مثل خدابیامرز پدرم همزمان ثبت نام کرده بودن متوجه شدم که یک دفترچه داشته به نام بیمه حوادث انفرادی که داخلش نوشته شده بود در اثر فوت 7 میلیون تومان. چطور باید بریم دنبالش آیا میشه ربطش داد به بیمه عمر . یعنی وامی که بهش دادن بابت خودرو بیمه شده باشه.

پرسشگر :

سلام ممنون از شما. دفترچه بیمه اشخاص انفرادی داشته که از وقتش گذشته اما داخل دفترچه نوشته بود در اثر فوت 7 میلیون که نگرفتیم. فقط خواستم بدونم شامل بیمه عمر میشه دفترچه حوادث انفرادی

پرسشگر :

لطف میکنید جواب دوم بنده حقیر رو بدهید

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.نیاز به مشاوره تلفنی هست.با بنده تماس بگیرید.09143222770

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بنظرم مشکل شما قابل حل شدن باشه.