مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست عدم پرداخت اقساط وام مسکن

با سلام
بنده بابت پرداخت حق و حقوق خانمم یک واحد مسکونی مسکن مهر در دفتر خانه بنامش زدم (بابت مهریه _نفقه _و اجرت المثل) اما اقساط وام خانه را پرداخت نمی کند و خودم ضامن هستم و حدود 18 ماه پرداخت کردم ماهی 220 هزار تومان در سند آن چیزی از وام نوشته نشده سوال اینکه می توانم از وی شاکی بشم راهنمایی بفرمایید چگونه و با چه عنوان؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه ایشون باید پرداخت میکرد شما در مقام ضامن باید پرداخت کنید وبعد به ایشون باید مراجعه کنید یعنی بر علیه ایشون طرح دعوا کنید