مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

باسلام. دختری 23 ساله هستم. دو سال و نیم پیش با آقایی دوست شدم بعد از چندماه مورد تجاوز ایشون قرار گرفتم بخاطر آبرو و ترس از خون و خونریزی ساکت موندم و اون اقا مجبورم کردن که توی رابطه بمونم و میگفتن که میخوان با من ازدواج کنن. اما ازدواج نکردن و من تصمیم گرفتم که جدا بشم .. بعد از جدایی هرروز منو تهدید میکرد و مزاحم میشد به همین دلیل به خانوادم گفتم و بخاطر مزاحمت و تهدیداش ازش شکایت کردیم که فقط تعهد بده که کاری به کار من نخواهد داشت. ولی هنوز به اون ‌اقا اطلاعی ندادن که ازش شکایت شده .. حالا سوال من این که ممکن اون آقا وقتی به کلانتری احضار میشه بگه که با من رابطه داشته؟ چون مسئله تجاوز برا دوسال و نیم پیش و الان امکانش نیس که من بتونم ثابت کنم رابطه زوری داشتم. امکانش هست که همچین حرفیو تو کلانتری بزنه؟ و اگه گفت چه اتفاقی میوفته؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اینکه طرف مقابل چه دفاعی خواهد کرد معلوم نیست.اما دقت داشته باشید برای شکایت خود دلیل داشته باشید.راهنمایی صورت گرفته بر مبنای اطلاعاتی بود که دادید چنانچه نیاز به اخذ مشاوره بیشتر داشتید تماس بگیرید لطفا.صادقی زاده