مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن مهریه کامل به زنی که پرده ارتجاعی داره

زنی که پرده بکارت اش ارتجاعی ایه و یک بار نزدیکی با شوهرش داشته باشه ایا بخواهد طلاق بگیره مهریه کامل تعلق میگره یا نصف با توجه به اینکه پرده اش برداشته نشه

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر از هر طریق ثابت بشود که نزدیکی صورت گرفته و وضعیت هم این باشد به نظر می رسد با احراز شرایط قانونی کل مهریه بر ذمه مرد مستقر میشود البته پاسخ به این سوال و راهکارهای دفاعی می تواند متغیر باشد