مشاوره حقوقی رایگان - نریختن اقساط توسط کسی کی ضامنش شدم

سلام. ضامن آقایی شدم 4ساله هیچ قسطی نریخته. ضامن دوم بازاری هستم ضامن اول کارمنده. من از ایشان سفته دارم چگونه اقدام کنم از طرف بانک تذکر به بسته شدن حساب ها و چکم شدم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سحر خيري

سحر خيري :

با سلام
مبلغ به نحو تضامن از جنابعالي و ضامن نخست اخذ خواهد شد .در نهايت ميتوانيد دادخواست مطالبه وجه را عليه مضمون عنه به دادگاه ارائه دهيد