مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بدلیل نداشتن گواهینامه

سلام . ماشین اینجانب بدلیل خلافی به پارکینگ رفت و پس از پرداخت خلافی بدلیل نداشتن گواهینامه همش از این دادگاه به اون دادگاه رفتم و الان بعد از گذشت بیشتر از 40 روز که ماشین در پارکینگ خوابیده هنوز جواب قطعی به بنده داده نمیشود . ماشین شاکی ندارد . چکار باید بکنم . مستاصل شدم همش به من میگن 20 روز طول میکشه و میرم دادسرای بعدی اونا هم میگن 20 روز طول میکشه . خواهش میکنم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دوست عزیز رانندگی بدون گواهی نامه جرم محسوب و در قانون برای آن جریمه و در موارد تکرار جرم حبس در نظر گرفته شده است. نداشتن شاکی نیز هیچ ارتباطی به این جرم ندارد پس طبیعی است که باید مراحل دادگاه را طی نمایید و مانند یک فرایند اداری معمولی نسیت