مشاوره حقوقی رایگان - اجاره آپارتمان به تعدادی كارگر منع قانونی (كيفری يا حقوقی) دارد يا خير

با سلام و عرض ادب
مدت 4 سال است كه يك طبقه آپارتمان قديمی 30 سال ساخت از 2 واحد را خريدم و حدود 100 متر قدر سهم زمين دارم. مالك طبقه بالايی با هدف تسليم كردن اينجانب به فروش آپارتمانم به نصف قيمت روز از ابزارهاي بسيار مشمئز كننده اي مانند: آوردن مرغ و خروس داخل حياط براي كثیف كردن حياط، هدايت آب از سقف حمام و آشپزخانه كه موجب ريزش گچ هاي سقف شده و كابينت آشپزخانه ام خراب شده، نصب درب در راه پله براي جلوگيري از ورود به پشت بام ، قطع كردن پمپ اب در مواقعي كه به اب نياز داريم و.... ممكنه سوال كنيد چرا شكايت كيفري نميكنم/؟ البته دو سال هست شكايت كردم ولي دادگاهها خيلي ... زمانبر هستن و ضمناً طرف اهل رشوه هست و مامورين و غيره را مي خرد.

خلاصه خيلي اذيت ميكنند، آيا ميتوانم آپارتمانم را به 20 الي 30 نفر كارگر ايراني يا افغاني اجاره بدهم يا نه؟ ايا بعدا براي خودم از نظر قانوني مشكلي درست نميشود.
ممنون از راهنمایيتون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما می توانید آپارتمان خود را به افرادی که طبق قانون اجازه عقد قرارداد در ایران دارند اجاره دهید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اجاره دادن بلامانع است ولیکن طبق قانون وعرف.یاالله