مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین مشاع قبل یا بعد از عقب نشینی

سلام
یک زمین 600 متری در یک روستا چند سال قبل خریداری شده که دویست متر به صورت مشاع برای بنده و چهارصد متر برای دیگری هست
الان که میخوایم ساخت کنیم معلوم شده زمین عقب نشینی داره و به صورت یکنواخت هم نیست یعنی یک سمت بیشتر عقب نشینی داره
و حالا نمیدونیم باید چه طور تقسیم کنیم !!!
1. اول هر نفر سهم خودش رو جدا کنه و بعد هر چقدر عقب نشینی داره کم بشه !؟؟
2. کل زمین عقب نشینی بشه و بعد تفکیک صورت بگیره و هر کس به سهم خودش از زمینش کم بشه ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

اول عقب نشینی کنید و اگر قابل تقسیم بود با توافق تقسیم کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال این است که شرکاء با هم می خواهید اقدام به ساخت نمایید یا هر نفر جداگانه؟ ابتدا باید عقب نشینی انجام شود و بعد افراز یا تفکیک شود