مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حقوق

سلام از آذر سال 93 در یک فروشگاه مشغول به کار شدم که به خاطر تخصصی بودن مسولیتم هر سال مبلغی
بعنوان پاداش به من پرداخت میشد از مرداد 95 تا خرداد 96 هیچ اضافه کاری و پاداشی دریافت نکردم بلعت اینکه کارفرما میگفت شرایط مالی شرکت خرابه و بعدا پرداخت میکنیم صبر کردم
اما آخر فروردین 97 اخراج شدم حالا شرکت تسویه ام رو نمیده و میگه اگه شکایت بکنی طبق قانون اداره کار اضافه
و پاداش سال 95 رو بهت نمیدیم و همچنین هیچ کدوم از پاداشهات رو هم نمیدیم و میگن برو هر موقع داشتیم کم کم خودمون به حسابت واریز میکنیم طلبم حدود 20 میلیونه. میخواستم بدونم میتونن اینکار رو بکنن و من باید چکار کنم. با تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است مصالحه کنید و صورتجلسه ای تنظیم کنید برای نحوه پرداخت. در غیر این صورت می توانید در هیئت های حل اختلاف اداره کار دادخواست ثبت کنید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مراجعه به اداره کاروتنظیم فرم مربوطه شمابه پولت میرسی.موفق باشید