مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در حین رانندگی

با سلام
امروز در اتوبان کرج به تهران یک ماشین پرشیا شروع به اذیت های حین رانندگی کرد که بسیار پر مخاطره بوده و چندین بار با چسباندن ماشین از پهلو به ماشین اینجانب و مسدود کردن عمدی راه باعث خطر تصادف به کرات شد. پلاک ماشین رو برداشتم و با 110 تماس گرفتم و گفتن به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنین. با پرس و جو از افراد گفتن که شکایت هزینه ی بالا و دردسر داره و اگه نتونی ثابت کنی اون میتونه شکایت کنه. میخواستم بدونم چطوری اقدام کنم تا شکایت موفق داشته باشم چون عکس هم از ماشین دارم
ممنون

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
پیشنهاد می کنم پیگیری ننمایید. شکایت زمان بر و... می باشد.
در صورت تمایل به شکایت می بایست دلیل داشته باشید .مثلاً شاهد