مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وام مسکن مهر به خریدار از فروشنده

سلام. بنده چند سال قبل مسکن مهر داشتم فروختم و اطلاع نداشتم که باید به بانک مسکن میرفتیم و وام هم انتقال میدادیم حالا هروقت خریدار قسط هاشو نمیده بانک به من زنگ میزنه و میگه تمام حسابهاتو مسدود میکنیم. ایشان 2تا ضامن دارن چرا هر بار منو تهدید میکنن من باید چکار کنم بانک میگه قانون مربوطه که میتونستین این وامو انتقال بدین تا برج 9 سال 98 بوده الان موندم چکار کنم خواهش میکنم منو راهنمایی کنیدممنون

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام تا زمانی که وام منتقل نشود قانونا شما مسئول هستید
اگرپرداخت کردید وانتقال گیرنده مبلغ پرداختی را به شما ندهدباید از ایشان شکایت کنید
فعلا با انتقال گیرنده در تماس باشید و سعی کنید با حفظ رابطه خوب ایشان اقساط را داده و تسویه کنند