مشاوره حقوقی رایگان - قرض و چک

سلام خسته نباشید من یه چک بعنوان قرض دادم چک هم در وجه خودش نوشتم اونم چک پاس کرده ولی الان پول منو پس نمیده میشه رو لاشه چک شکایتش کنم چیزی دستم میگیره ممنون میشم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما می توانیدابتدا بوسیله اظهارنامه طلب خود را مطالبه نمایید و اگر وصول نشد دادخواست مطالبه وجه تا مبلغ بیست میلیون تومان به شورای حل اختلاف و بیشتر از اون به دادگاه حقوقی بدهید و لاشه چک و حتی الامکان گواهی بانک که در وجه چه کسی پرداخت شده است را به عنوان دلیل طلب بیاورید و در دادگاه اگر قبول نکرد قسمش دهید