مشاوره حقوقی رایگان - مهریه مادر

پدرم ناشنوا است و مادر ایشان برای ایشان خواستگاری کرده و مادر من را به عقد ایشان در اورده است و به مادر و خانواده مادرم قول داده که ایشان را حمایت کند، آیا مادرم می تواند بر علیه مادر بزرگم شکایت کند، راستش سند ازدواج هم گم شده است، آیا با شاهد می توانیم حق مادرم را از مادر بزرگم بگیریم
مادر بزرگم حدود 85 سال دارد و مادرم 65 سال دارد
بارها مادرم به من میگه یک کاری بکن، مادربزرگم در سال 84 سه دانگ از خانه خودش را به نام عمویم کرده و دو دانگ دیگر هم به نام عمه ام کرده است
از این بابت هم حق پدرم هم که کرولال است ضایع شده است
خواهشمندم راهنمایی کنید
سپاس

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام در خصوص قسمت اول بایستی در سند ازدواج صراحتا قید شده باشد و میزان مهریه رو تقبل کرده باشند و این جمله سبب مدیونیت نمیشود. در خصوص قسمت دوم پاسخ داده شد