مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته مهریه

با سلام شوهر اینجانب 1 ماه پیش پس از فروش خودرو سواری خودش ثمن آن را به کارت بانکی اینجانب به جهت فرار از دین محکوم له انتقال داده و به علت های بسیار و بد رفتاری و بداخلاقی ادامه زندگی مقدور نیست لذا اینجانب میخواستم آن مبلغ که شوهرم بعد از فروش خودرو خود به کارت بانکی اینجانب انتقال داده بخاطر مطالبه مهریه توقیف نمایم ؟؟؟ آیا توقیف این مبلغ در حساب بانکی خود امکان پذیر هست با عنوان قرار تامین خواسته؟؟ و بعد از درخواست تامین چه مدت طول میکشد تا این مبلغ در حساب توقیف شود؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .چون در حساب خودتان خست نیازی به توقیف نیست.چون فقط خودتان به پول دسترسی دارید